Főoldal > Szolgáltatások

Bejelentkezés kezelésre 3-nyil_nagy.jpg

Térkép 3-nyil_nagy.jpg

Elérhetőségeink:

Cím: 6720 Szeged, Korányi fasor 6.
Telefon: (+36 62)-54-52-52
E-mail: derma@dermall.hu

Éreredetű elváltozások kezelése lézerrel

Tudta, hogy az arcán, a combján, a lábszárán vagy egyéb testtájékán szinte minden felnőtt ember szenved kisebb-nagyobb értágulattól? Mi, a szegedi Kozmetológiai, Bőrgyógyászati és Esztétikai Lézercentrum orvosai tudjuk, mennyire zavaró ez az elváltozás – és azt is tudjuk, hogyan szabadulhat meg tőle!

A Cynosure Cynergy Multiplex® lézer az éreredetű elváltozások kezelésének leghatékonyabb eszköze. Ez a korszerű kezelés bizonyítottan eredményes, gyors, fájdalommentes és higiénikus.

Alkalmas:
    [*]A népbetegségnek számító, gyakori kozmetikai panaszt okozó, combon, lábszárakon lévő, seprűszerűen elágazó, kékes-vörös színű értágulatok, seprűvénák kezelésére.
    [*]Az esztétikailag nagyon zavaró, az orron, az orcán jelentkező rosacea, vagyis az értágulat gyulladásos tüneteinek megszüntetésére.
    [*]A születéstől kezdve meglévő, leggyakrabban az arcon jelentkező, halvány vagy sötétvörös úgynevezett tűzfolt elhalványítására.Éreredetű elváltozások kezelése lézerrel - Kérdések és válaszok


A visszerek is megszüntethetők lézerrel?

Az erőteljesebb rajzolatú, vastagabb visszerek sajnos lézerrel már nem szüntethetők meg. Ilyen esetekben bőrgyógyász munkatársunk egyéb eljárást tud javasolni az Ön számára.