Főoldal > Szolgáltatások

Bejelentkezés kezelésre 3-nyil_nagy.jpg

Térkép 3-nyil_nagy.jpg

Elérhetőségeink:

Cím: 6720 Szeged, Korányi fasor 6.
Telefon: (+36 62)-54-52-52
E-mail: info@lezergyogyaszat.hu

Izzadás blokkolása Botox kezeléssel

Ha Ön is azok közé tartozik, akik fokozottan izzadnak, ma már nem kell ebbe beletörődnie. Jöjjön el Szegedre, a Kozmetológiai, Bőrgyógyászati és Esztétikai Lézercentrumba, hogy segíthessünk Önnek!

A hónalj, vagy akár a talp és a kéz izzadása egyes esetekben nem csökkenthető kozmetikai készítmények, dezodorok használatával. Hatékony és hosszantartó eredmény érhető el viszont egy új eljárással, melyet sikerrel alkalmazunk.

Lényege, hogy egy vékony tűvel alig érezhetően botulinum-toxint (botox) juttatunk a hónalj bőre alá. A botulinum-toxin (botox) a Clostridium botulinum baktérium által termelt toxin fehérje tisztított formája. A két legismertebb és leggyakrabban alkalmazott készítmény a Botox (botulinum-toxin A) és a Myobloc (botulinum-toxin B). A fokozott izzadékonyság megszüntetésére a nagyobb mennyiségű toxin szükséges, azonban még ez is nagyságrendekkel kisebb, mint a szer mérgező adagja.


Izzadás blokkolása Botox kezeléssel - Kérdések és válaszok


Mennyire biztonságos a botox-kezelés?

Az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer Ellenőrző Bizottság (FDA) elfogadta a botox kozmetikai célú alkalmazását, és számos európai uniós országban is törzskönyvezték. 2004 óta Magyarországon is engedélyezett a használata fokozott izzadás gátlása, csökkentése céljából.

Mennyi ideig tart, és fájdalmas-e a kezelés?

A beavatkozás rövid ideig tart, fájdalmatlan, speciális előkezelést nem igényel, nem jár látható maradvány-tünettel, így a kezelés után a páciens környezete nem észleli a beavatkozást.

Mikor érzékelhető a kezelés hatása?

Az eredmény már a kezelés után 5-7 nappal észlelhető. A kezelést követően minőségi változás megy végbe a páciens életében, megszűnik a hónalj korábbi kellemetlen izzadása miatt kialakult szorongás, gátlásosság.

Mennyire tartós a botox kezelés?

A toxin 5-12 hónapon keresztül gátolja, illetve szünteti meg az izzadást.