Főoldal > Szolgáltatások

Bejelentkezés kezelésre 3-nyil_nagy.jpg

Térkép 3-nyil_nagy.jpg

Elérhetőségeink:

Cím: 6720 Szeged, Korányi fasor 6.
Telefon: (+36 62)-54-52-52
E-mail: info@lezergyogyaszat.hu

Kozmetika

Konzultációt vagy orvosi kezelést követően, annak kiegészítéseként kozmetikai szolgáltatást vehetnek igénybe pácienseink.

Íme néhány ajánlatunk!


Acnés bőr kezelése

Az acne összetett bőrprobléma. Kialakulásának alapját a faggyúmirigy túlműködése, a kivezetőcső elzáródása, a baktériumok elszaporodása jelenti. A kialakulás hátterében álló okok felderítése bonyolult folyamat is lehet. Ennél fogva kezelése is hosszadalmas és az orvos és kozmetikus szoros együttműködése is szükséges lehet. A kezelésben fontos az esetleges háttér felderítése, a pattanások, mitesszerek kitisztítása illetve a maradandó nyomok kialakulásának elkerülése és a kapott tanácsok otthoni folyamatos betartása.

Mikrodermabrázió

A mikrodermabrázió bőrszerkezet megújító hatását kihasználva acnés bőrt, apró ráncokat, pigmentált bőrt és más egyéb bőrproblémát kezelünk.
A bőrfiatalítás alapelve, hogy a felső, elöregedett hámréteg célzott és ellenőrzött eltávolításával új, fiatalos hámréteg képződésére serkentjük a bőrt. A felső bőrrétegek célzott eltávolítása által a bazális rétegben felerősödik a fiatal, működőképes bőrsejtek képzése és ez által a bőrszerkezet megújul. A bőr lecsiszolása után különböző MATIS hatóanyagokkal tápláljuk, hidratáljuk a bőrt.

Ultrahang-kezelés

A legmélyrehatóbb, legintenzívebb kiegészítő kezelési eljárásról van szó, mely a tápanyagokat bőrünk mélyebb rétegeibe juttatja.
A kozmetikában használatos ultrahang gépek hasonlóak a gyógyászatiakhoz: a képződő energiahullámok teszik lehetővé a biológiai és fizikai hatás keletkezését.
A hallásküszöb feletti rezgésszám jelenti az „ultra” hangot, ez terjed át a sejtekre.

Hatása:
    [*]mikromasszázs
    [*]a bejuttatandó részecskék "aprítása"
    [*]a sejtek energiaforgalmának gyorsulása