Főoldal > Szolgáltatások

Bejelentkezés kezelésre 3-nyil_nagy.jpg

Térkép 3-nyil_nagy.jpg

Elérhetőségeink:

Cím: 6720 Szeged, Korányi fasor 6.
Telefon: (+36 62)-54-52-52
E-mail: info@lezergyogyaszat.hu

Ránctalanítás, arcbőr-fiatalítás

Nem kell kés alá feküdnie ahhoz, hogy fiatalabbnak tűnjön a koránál. Jöjjön el hozzánk, és próbálja ki lézeres, botoxos és hyaluronsavas bőrfiatalító kezeléseinket a szegedi Kozmetológiai, Bőrgyógyászati és Esztétikai Lézercentrumban!

Lézeres kezeléssel (IPL)

Az arc bőrének fiatalítását (fotorejuvenáció) azoknak ajánljuk, akik még simább, rugalmasabb, fiatalosabb, vonzóbb arcbőrt szeretnének. Az IPL-kezelés egy olyan bőrfiatalító módszer, amely nem ejt sebet, így utána nem marad heg. A kezelés nyomán az arcbőrön csupán enyhe, átmeneti kipirosodás látszik. Ezért különösen azoknak ajánlott, akik nem szeretnének például szabadságot kivenni csak azért, hogy arcbőrüket kezeltessék.

Botox kezeléssel

A botulimun toxin (Botox) a mimikai izmok bénításával elsimítja az arc mimikai ráncait. Nagyon kis adagokban, injekció formájában alkalmazzuk, a kezelés rövid időt vesz igénybe.

Ráncfeltöltés

Ráncok, redők feltöltésére, ajkak volumenének (méretének) növelése érdekében egy nagyon vékony injekciós tűvel hyaluronsavat tartalmazó feltöltő anyagot juttatunk a bőr alatti rétegekbe. A kezelés nem eredményez végleges változást, azt időközönként ismételni kell.


Ránctalanítás, arcbőr-fiatalítás - Kérdések és válaszok


Mennyire biztonságos a botox-kezelés?

Az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer Ellenőrző Bizottság (FDA) elfogadta a botox kozmetikai célú alkalmazását, és számos európai uniós országban is törzskönyvezték. 2004 óta Magyarországon is engedélyezett a használata.

Mi az a hyaluronsav?

A hyaluronsav – akár a kollagén – megtalálható az emberi szervezetben: szöveteink (csont, porc, bőr, izom) rugalmasságáért, vízfelvevő és folyadékmegőrző képességéért felel. A hyaluronsav a kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, így biztosítva az adott szerv (például a bőr) rugalmasságát és feszességét. A hyaluronsav mennyisége az életévek előrehaladtával csökken – negyven éves korra a felére, hatvan éves korra az eredeti 10 százalékára. Ezért az öregedés elleni harc egyik fő fegyvere a hyaluronsav visszajuttatása a szervezetbe.