Főoldal > Tartós szőrtelenítés lézerrel

Bejelentkezés kezelésre 3-nyil_nagy.jpg

Térkép 3-nyil_nagy.jpg

Elérhetőségeink:

Cím: 6720 Szeged, Korányi fasor 6.
Telefon: (+36 62)-54-52-52
E-mail: info@lezergyogyaszat.hu

Tartós szőrtelenítés lézerrel

Mi, a szegedi Kozmetológiai, Bőrgyógyászati és Esztétikai Lézercentrum orvosai ismerjük a bársonyosan puha bőr titkát – és most megosztjuk Önnel!
Az IPL egyedülállóan hatékony kezelés, hogy Ön örökre elfelejthesse a borotvát és a gyantát.

Az IPL lézerkészülékkel folytatott kezelés során nem a szőrre, hanem a szőrtüszőre mérünk csapást. A lézerfényt a kezelendő felületre irányítva a szőrtüszőket roncsoljuk – vagyis nem a szőrszálakat távolítjuk el egyenként –, ez által jelentős mértékben és valóban tartósan csökken a szőrnövekedés.

Tartós szőrtelenítés lézerrel - Kérdések és válaszok

Erős, sötét szőr is eltávolítható IPL kezeléssel?

A tartós szőrtelenítés (epilálás) eredményessége szempontjából a világos bőr és a sötét szőrzet a legoptimálisabb. A világos szőke vagy ősz szőrszálakkal fedett területeket nem lehet hatásosan kezelni.

A tartós szőrtelenítés előtt meg kell-e valamennyire növeszteni a szőrt a kezelendő területen?

Igen, a vizsgálat előtt legalább két héttel már semmilyen módon nem ajánlatos a szőr eltávolítása. A bőrgyógyász szakorvos csak így tudja megállapítani a szőr típusa, színe, erőssége stb. alapján, hogy mennyire lehet eredményes a tartós szőrtelenítés.

Fájni fog-e az eljárás?

Nem fog fájni, de – egyéni érzékenységtől függően – kis kellemetlenséget érezhet. A lézer kíméletesen, gyorsan és fájdalom nélkül állítja le a szőrtűsző növekedését.

Lesz-e nyoma az IPL kezelésnek?

A lézerrel végzett tartós szőrtelenítés csupán enyhe bőrpírt okoz, ami másnapra elmúlik. Semmilyen más mellékhatása nincs.